Preview Mode Links will not work in preview mode

Restart. Roonemaa ja Kotka | Geenius.ee

Feb 25, 2019

Restardis on külas Tartu Ülikooli professor, paljude tuntud Eesti IT-inimeste õpetajaks olnud Jaak Vilo, kellega räägime sellest, mida peab tegema selleks, et Tartus maailmatasemel IT-haridust anda ja kuidas teha nii, et ka tulevikus Kristo Käärmannid ja Jevgeni Kabanovid nende uste vahelt välja...


Feb 18, 2019

Restardis on külas e-Eesti esitluskeskuse uus juht Liina Maria Lepik, kes räägib hulludest numbritest ja sellest, kui täpselt on välja timmitud süsteem, millega e-Eesti edulugu delegatsioonidele kõikjalt maailmast selgitatakse.

Saatejuhid Henrik Roonemaa uudisteportaalist Geenius.ee ja Taavi...


Feb 14, 2019

NB! Parandatud fail, kes laadis alla ja sai liiga lühikese saate (13 minutit), võib nüüd õige faili laadida (ca 40 minutit).

 

Restardi stuudios on Robert Pajos, kes sai eelmisel aastal Telia Eesti juhiks ja annab nüüd meile pikema intervjuu ja räägib oma plaanidest Telia Eestiga.

Jutuks tuleb nii see, kes on...


Feb 12, 2019

Restardis on külas Eesti idufirma Katana MRP, mis oli üks neist meie aastalõpu küsitluses päris kõrgele jõudnud ettevõtetest, millest meie saatejuhtidena mitte midagi ei teadnud.

Mis firma on Katana MRP ja kuidas nad proovivad üle kogu maailma väiketootjatele selgeks teha, et just nende teenust...


Feb 4, 2019

Restardis on külas Egon Veermäe, kes nii maksuameti peadirektori asetäitjana kui praegu sotsiaalkindlustusameti juhina on seadnud endale eesmärgiks seadustest, määrustest ja ametnike hirmudest läbi põimunud riigisektori teenused ja üldise suhtumise lihtsamaks ja rohkem erasektori moodi teha.

Miks on ametnikel...