Preview Mode Links will not work in preview mode

Restart. Roonemaa ja Kotka | Geenius.ee

Apr 30, 2018

Seekord on saates Märt Kroodo ettevõttest 1oT, mis tõstis hiljuti raha. Räägime, mida 1oT teeb ja kuidas üks Eesti firma pakub 180-s riigis internetiühendust.

Saatejuhid Henrik Roonemaa uudisteportaalist Geenius.ee ning Taavi Kotka.


Apr 23, 2018

Restardi stuudios on Uberi Baltikumi tegevjuht Enn Metsar, kes räägib oma loo, kuidas ta Uberit juhtima asus ning kuidas Uberil üldse nii Eestis kui mujal Euroopas praegu läheb.

Saatejuhid Henrik Roonemaa uudisteportaalist Geenius.ee ning Taavi Kotka.


Apr 15, 2018

Mis ajast on sotsiaalmeedia saanud Eestis tähtsamaks kui tavaline meedia või ajakirjandus? Ilmar Raag teab vastust.

Seekord ongi saates külas filmirežissöör ja strateegilise kommunikatsiooni ekspert Ilmar Raag, kes osales Euroopa Komisjoni kõrgetasemelises ekspertgrupis, mis uuris võimalusi desinformatsiooniga...


Apr 9, 2018

Idufirmad ja e-residentsuse eestvedajad kurdavad, et Eesti pangad sulgevad välismaalaste kontosid ning uue konto avamine on ülikeeruline. Nad ütlevad, et see võib Eesti kui digiriigi maine kiiresti hävitada ning meie kõigi ühisesse rahakotti suure augu lüüa.

Kas see on nii ja miks? Mis on pankadel selle vastu,...


Apr 2, 2018

Selle nädala Restardis on külas Risto Rossar kindlustusega tegelevast Eesti idufirmast Insly. Ta räägib, kuidas Insly äsja üle 2 miljoni euro investeeringuid kaasas ning kuidas eluaeg kindlustusega tegelenud inimesed lõpuks jõudsid ideeni, kuidas sel alal saaks teha ühe terve maailma jaoks olulise...