Preview Mode Links will not work in preview mode

Restart. Roonemaa ja Kotka | Geenius.ee

Apr 30, 2019

Restardis on külas investor Andrus Oks, kelle ettevõte Tera Ventures on paigutanud raha sellistesse Eesti idufirmadesse nagu näiteks Jobbatical, Lingvist, Scoro ja paljud teised.

Andrus ise ütleb, et nad on investoritena nagu mehed metsast ja Exceli kõrval on investeeringu tegemisel tähtis koht...


Apr 22, 2019

Eelmisel aastal Eestiski palju pahandust teinud krüptolunavara levik on languses, aga selle asemele on tulnud uued enam levivad ohud, näiteks arvutitesse krüptovaluutade kaevandamiseks mõeldud programmide sokutamine.

Millised on 2019. aasta enamlevinud küberohud ja kuidas ettevõtted end nende eest kaitsta...


Apr 15, 2019

Taxify muutus hiljuti Boltiks ning Restardis on külas firma üks asutajaid Markus Villig, kes räägib põhjalikult lahti oma visiooni, kuidas taksofirmast saab transpordifirma.

Saatejuht Henrik Roonemaa uudisteportaalist Geenius.ee.


Apr 8, 2019

Sel nädalal on Restardis külas elupõline häkker Andrus Aaslaid, kellest osad Eesti IT-inimesed ole ilmselt kuulnudki, kuid kes osade jaoks mingit tutvustamist ei vaja.

Tema viimane töö oli Alfred Vassilkovi juures Estelonis tootearendust teha, mille käigus töötasid nad välja täiesti uut tüüpi võimendi,...


Apr 1, 2019

Restardis on külas Levikomi juht Peep Põldsamm, kes eelmisel nädalal oli meedias oma süüdistustega Eestis läbi viidava 5G-konkursi kohta.

Miks Eesti riik tema arvates 5G-konkurssi praegu täitsa valesti teeb ja kuidas see Eesti tulevikku mõjutab?

Saatejuht Henrik Roonemaa uudisteportaalist