Preview Mode Links will not work in preview mode

Restart. Roonemaa ja Kotka | Geenius.ee

Dec 28, 2019

On aeg avalikustada Restardi iga-aastase küsitluse tulemused.

Millised on Eesti investorite arvates hetkel kõige paljulubavamad siinsed idufirmad ning millistes on nad pigem pettunud? Kes on praegu kõige paremad Eesti idufirmajuhid?

Saatejuhid Henrik Roonemaa ja Taavi Kotka, külas on Sten Tamkivi.


Dec 23, 2019

Restardis on külas investeerimisfondi Karma Ventures juht Margus Uudam, kellega räägime sellest, milline on idufirmade hetkeolukord nii Eestis kui maailmas.

Kas kõik läheb ülesmäge või on kusagilt tunda juba ka kõrbelõhna, milliseks peab Margus Eesti idufirmade hetkeseisu?

Saatejuhid on Henrik Roonemaa ja...


Dec 16, 2019

Täna on saates Telia Eesti TV-valdkonna juht Karl Anton, kellega räägime sellest, miks ja millise oma telekanali Telia aasta alguses välja toob ja mida seal näidatakse.

Samuti e-spordist, kuhu Telia tahab senisest enam panustada, aga küsimus on, kuidas suhtuvad tarbijad sellesse, et e-sport on ühest küljest...


Dec 9, 2019

Salv on ilmselt üks põnevamaid idufirmasid, mis viimasel ajal on Eestis loodud. Ülikogenud ja nimekas tiim, selgelt lahendamist vajav probleem ning seda üle maailma. Restardis on külas Taavi Tamkivi ja Robert Kitt idufirmast Salv.

Saatejuht on Taavi Kotka.


Dec 1, 2019

Restardis on külas Skype'i ja Topia taustaga Silver Keskküla, kelle uus idufirma Supervaisor ärgitab inimesi liiklusrikkumistest mobiiliäpi kaudu teada andma ning proovib seeläbi maailmas liiklussurmade arvu vähendama asuda.

Kas Supervaisor on andmekogumine, pealekaebamine või Airbnb ja Skype'i stiilis maailma...