Preview Mode Links will not work in preview mode

Restart. Roonemaa ja Kotka | Geenius.ee

Dec 30, 2018

Aasta viimases Restardis toome teieni iga-aastase idufirmade küsitluse tulemused. Millised Eesti idufirmad on investorite arvates kõige paljulubavamad ja milliseid tasuks vältida?

Saatejuhid Henrik Roonemaa uudisteportaalist Geenius.ee ja Taavi Kotka. Asja aitab arutada Sten Tamkivi.


Dec 26, 2018

Restardis on külas Mart Ambur, kes on karjääri jooksul pidanud mitmeid olulisi ameteid, kuid on nüüd tõusnud ühe maailma suurima logistikafirma Kuehne + Nagel tippjuhtkonda.

Mis toimub logistikas ehk milline IT peab olema selle taga, et üks pakk jõuaks Ameerikast Eestisse ja miks seal endiselt nii palju asju...


Dec 26, 2018

Restardis on külas Taavi Tamkivi, kes praegu peab ettevõtet nimega Dataminer, aga kelle minevikus on pettuste vastu võitlemise üles ehitamine nii Skype'is kui pangandussektoris.

Kuidas käib petturite vastu võitlemine siis, kui sinu relvadeks on statistika ja Excel ning kui sa kurjategijaid isegi kunagi ei näe?...


Dec 10, 2018

Restardis on külas Eesti idufirma eAgronom, mille noored tegijad on seadnud endale eesmärgiks haarata endale suur tükk maailma 700 miljonist viljakasvatuse all olevast põlluhektarist ning muutuda selles valdkonnas sama oluliseks ettevõtteks nagu Google on otsingus.

Mis firma on eAgronom ning miks on sellesse...


Dec 3, 2018

Restardis on külas Eesti üks parimaid idufirmade turundajaid Andrus Purde, kes räägib sellest, kuidas teha idufirmat siis, kui sa üsna täpselt tead, kuidas seda teha.

Pärast Skype'is ja Pipedrive'is töötamist otsustas Andrus teha lõpuks ka oma firma ning ta on võtnud kogu seda protsessi hämmastavalt...