Preview Mode Links will not work in preview mode

Restart. Roonemaa ja Kotka | Geenius.ee

Oct 28, 2018

Restardis on külas inimene, kes on oma karjääri jooksul Eesti IT-s palju olulisi asju teinud ja kes on oma valdkonnas väga tuntud, aga avalikkuse ette tihti ei astu.

Pipedrive'i CTO Sergei Anikin räägib, kuidas ta mitmeid suuri projekte Eestis ehitanud on, mida ta praegu Pipedrive'is teeb ja mis seda Eesti üht...


Oct 22, 2018

Restardis on külas TransferWise'i arendusjuht Alvar Lumberg, kes räägib, kuidas arendada toodet, milliseid arendajaid tänapäeva maailm selleks nõuab ja kuidas ületada Eestis vastuolu, et arendajatel on tööd ja palgad, kuid inimeste huvi selle valdkonna õppimise vastu on väga väike.

Saatejuhid Henrik Roonemaa...


Oct 15, 2018

Restardis räägime avaandmetest. Mis need on, miks neid Eestis peaks vaja kasutada olema ja kuidas nad meie elu paremaks teeksid?

Stuudios on Maarja Leena Saar Open Knowledge Estoniast ning Ott Velsberg majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumist.

Saatejuht Henrik Roonemaa uudisteportaalist


Oct 8, 2018

Restardis on külas turundusasjatundja Hando Sinisalu. Räägime sellest, kuidas sotsiaalmeedia ja internet on muutnud reklaami, turundust ja meediat.

Kas su ettevõttel peab kindlasti olema oma Facebooki-leht ja sisustrateegia? Miks räägivad kõik sellest, et lisaks oma igapävase töö tegemisele ja äri ajamisele...


Oct 1, 2018

Restardis on külas Eesti üks parimaid IT-turvalisuse asjatundjaid Klaid Mägi, kellega räägime Eesti selle ala hetkeolukorrast.

Kas on tõsi, et Eesti on turvaintsidentide mõttes olnud aastaid nagu vanajumala selja taga: kui mujal maailmas muudkui lekib ja häkib, siis meil justkui pole midagi suurt olnud, või...