Preview Mode Links will not work in preview mode

Restart. Roonemaa ja Kotka | Geenius.ee

Dec 27, 2020

Kas sul on osalus idufirmas, mis paberil on väärt palju raha, aga kauaoodatud exitit ei paista ikka veel kusagilt? Kas sa ärkad hommikuti mõttega, et kui kaua veel peab tööd tegema enne, kui paremat elu saab hakata lubama?

Restardis on täna külas uue Eesti fondi tegijad Lauri Isotamm ja Rando Rannus, kes...


Dec 19, 2020

Hiljuti teatas Bolt, et nende uus enda disainitud renditõukeratas peab tänavatel vastu kuni viis aastat. Alles see oli, kui renditõukside vastupidavust hinnati nädalates, mitte aastates.

Milline on olnud renditõuksid areng ja kuidas on osutunud võimalikuks kõigest aasta-paariga nende kvaliteedis selline...


Dec 12, 2020

Seda teab ilmselt igaüks, mis on Bitcoin ja igaühel on ka arvamus, kas see on üks kasulik asi või midagi muud.

Tänases Restardis aga räägime, mis asi on digieuro ja kuidas riigid on asunud ka niiöelda krüptorahasid tegema, sest muidu tuleb äkki Mark Zuckerberg ja teeb ise.

Restardis on külas Rainer Olt Eesti...


Dec 5, 2020

Täna räägime Restardis ettevõttest, mis algas Tartu tudengipoiste projektina ja on aastate jooksul kasvanud Euroopa üheks suurimaks tegijaks oma alal, püüdes tänavu lausa 100 miljoni euro suurust käivet.

Juttu on muidugi firmast nimega Foxway, mis tegeleb mobiiltelefonide taaskäitlemisega: nad ostavad...


Nov 30, 2020

Seda, et eestlased on kõvad idufirmade tegijad, teame me ise küll. Aga nüüd on olemas ametlik paber, mis meile täpselt ütleb, kui kõvad tegijad me võrreldes Läti ja Leedu kolleegidega oleme või ei ole.

Tänases saates on külas investor Yrjö Ojasaar, kes räägib meile hiljuti välja tulnud Change Venturesi...