Preview Mode Links will not work in preview mode

Restart. Roonemaa ja Kotka | Geenius.ee

May 30, 2020

Kui on üks valdkond, mis kevadiste jamade tõttu on saanud väga suure paugu, siis see kahtlemata on turism.

Samuti, kui on üks valdkond, millel on kriisist väljatulek väga raske ja keegi ei tea, kui kiiresti ja millises ulatuses üldse midagi taastub, siis jällegi on see turism.

Tänases Restardis küsime me, kas...


May 25, 2020

Tänases Restardi saates on külas Transferwise’i kaasasutaja Taavet Hinrikus. Ta on osaline eestlaste uues projektis, mis töötab välja nn koroonapassi rakendust.

Räägime ka sellest, kuidas Transferwise’il üldse läheb, milliseid muutusi nemad on pidanud koroonaviiruse pärast oma töös tegema ning kas vastab...


May 17, 2020

Restardis on külas Aasia-ekspert Liisi Karindi, kellega räägime Hiinast.

Kas Eesti ettevõtjad võiksid minna Hiina turule, kuidas seda teha ning milliste kohalike eripäradega arvestada? Mida Hiina meist mõtleb ja saada tahab ning kuidas nendega koostööd teha?

Saadet juhivad Henrik Roonemaa ja Taavi Kotka.


May 10, 2020

Sel nädalal teatas Eesti üks edukamaid idufirmasid Veriff, et seoses raskete majandusoludega koondavad nad oma umbes 300st töötajast üle 60.

Miks nad nii otsustasid, kuidas Veriffil läheb ning kui suurtes või väikestes raskustes ettevõte on, räägib Restardis Veriffi juht ja asutaja Kaarel Kotkas.

Restarti...


May 4, 2020

Restardis on külas idufirma Kingdom Technologies asutaja Joan Kangro, kes koos kolleegidega ehitab maailma parimat robotmuruniitjat.

Kuidas ja miks ta sattus seda tegema ning miks ta arvab, et Husqvarna, Honda ja teiste firmade kõrval on turul vajadust ka väga kalli, kuid väga hea ja väga targa Kingdom...