Preview Mode Links will not work in preview mode

Restart. Roonemaa ja Kotka | Geenius.ee

Sep 27, 2020

Restardis on sel nädalal külas Kristjan Luha, kes on meil seni olnud tuntud kui eestlane, kes jõudis karjääriredelil välja Nike'i asepresidendi kohale.

Nüüd on taga aga otsustanud oma sealsest ametist loobuda ja asunud tööle Eesti idufirmasse eAgronom rahusvahelist laienemist juhtima.

Kuidas tehakse karjääri...


Sep 21, 2020

Restardis on külas Eesti elektrirataste tootja Ampler juht ja kaasasutaja Ardo Kaurit, kellega räägime sellest, kuidas Ampleril läheb ning kas ka nemad on maailma tabanud suurest elektrirataste buumist osa saanud.

Elektrijalgrataste müük tõuseb maailmas niigi pidevalt, aga kevadel lisandus sellele kroonakriis,...


Sep 15, 2020

Tera Ventures teatas suvel, et investeeris Eesti juurtega idufirmasse Transformative AI, mis proovib ette aimata patsientidel äkksurma teket.

Restardis on külas Transformative AI kaasasutaja ja CTO Marek Sirendi, kes räägib sellest, kuivõrd raske on sellist asja ette aimata, kuidas tema firma seda teha püüab ja...


Sep 7, 2020

Restardis on külas idufirma Synctuition kaasasutaja Allan Eesmaa, kelle eneseabiäpil läheb USA turul väga hästi ning nad on vähematl teatud numbrite järgi kerkinud Eesti üheks suurimaks startupiks üldse.

Mis on Synctuition, kui suured või väikesed nad tegelikult ja kuidas nad oma äri ajavad?

Saatejuhid on...