Preview Mode Links will not work in preview mode

Restart. Roonemaa ja Kotka | Geenius.ee

Oct 26, 2020

Ainuüksi Eestis on üle 16 000 kilomeetri autoteid ning Eesti on väike koht. Maailmas kokku on teid üle 33 miljoni kilomeetri ja kui me need kõik üheks pikaks teeks kokku paneksime, ulatuks see 24 korda ümber päikese.

Kuidas saab iga riik teada, millises seisukorras need on, kus on teedes lõhed ja augud, mida...


Oct 19, 2020

Restardis on külas ehitusplatsile asju korraldada aitava tarkvarafirma Bauhub kaasasutaja Teet Parts, kes räägib sellest, kuidas nad on saanud suured Eesti peatöövõtjad oma teenust kasutama ning mis saab Bauhubist edasi.

Saatejuhid on Henrik Roonemaa ja Taavi Kotka.


Oct 10, 2020

Sul võib olla maailma parim idee, tiim ja teostus, aga kui sinust keegi ei tea ja keegi sinu asjadest midagi arvata ei oska, siis sa ilmselt väga kaugele ei sõua.

Kuidas teha nii, et inimesed sinu maailmamuutvast asjast teaksid? Kuidas teha nii, et nad sellest ka õigesti arvata oskaksid ning tunneksid, et see, mida...


Oct 4, 2020

E-residentsust on lahatud nii- ja naapidi, aga meie proovime tänases Restardi saates pakkuda vaatenurka, millest avalikkuses seni juttu pole olnud.

Kes on Eesti e-resident ja miks ta on? Ja veelgi olulisem, mida ta sellest teenusest ja Eestist laiemalt arvab? Tuleb välja, et lisaks kasumlikule uuele teenusele oleme me...