Preview Mode Links will not work in preview mode

Restart. Roonemaa ja Kotka | Geenius.ee

Nov 30, 2020

Seda, et eestlased on kõvad idufirmade tegijad, teame me ise küll. Aga nüüd on olemas ametlik paber, mis meile täpselt ütleb, kui kõvad tegijad me võrreldes Läti ja Leedu kolleegidega oleme või ei ole.

Tänases saates on külas investor Yrjö Ojasaar, kes räägib meile hiljuti välja tulnud Change Venturesi...


Nov 21, 2020

Kolm aastat tagasi müüs Rainer Sternfeld oma idufirma Planet OS maha ja jäi seejärel elama ning töötama USAsse ilma erilise plaanita lähiajal Eestisse tagasi tulla. Nüüd on ta aga siin ja me räägime tänases saates, miks.

Rainer on praegu tegev jaapanlaste ja soomlastega koos 100 miljoni euro suuruses...


Nov 16, 2020

Restardis on külas konverentsikorraldaja Lehari Kaustel, kellega räägime sellest, kuidas koroonaaeg konverentside korraldamist on mõjutanud ning kuidas nüüd üritusi tehakse.

Tuleb välja, et meie saatekülalise arvates on Eestil virtuaalseks muutunud sündmustega maailmas suur võimalus avanenud ja juba praegu...


Nov 9, 2020

Pealiskaudsel vaatlusel võiks öelda, et maailmas ei ole täna pilveressursi rentimise turul konkurentsist puudust. Google, Amazon ja Microsoft on selle eest kenasti hoolitsenud ja konkurents on nende vahel väga vihane.

Aga tänases Restardis küsime, mis on siis see, mis paneb Eesti firma Warren arvama, et tegelikult...


Nov 1, 2020

Oktoobrikuu exiti-uudis Eesti idufirmade maastikul oli kahtlemata Plumbri müük ameeriklastele seni teadmata, kuid kuulu järgi korraliku summa eest.

Restardi stuudios on sel nädalal Plumbri kaasasutaja Priit Potter, kes räägib, kuidas ja miks diil teoks sai ning millist rolli mängis selles üks Plumbri töötaja,...