Preview Mode Links will not work in preview mode

Restart. Roonemaa ja Kotka | Geenius.ee

Jan 30, 2021

Google'i eesmärk on algusest peale olnud muuta kogu maailm otsitavaks. Nad on seda teinud juba veebilehtede, raamatute, teadustööde ja isegi füüsilise maailmaga.

Meil on täna aga stuudios Eesti idufirma Snackable.ai asutaja Mari Joller, kes on viimased aastad püüdnud muuta otsitavaks audiovisuaalset...


Jan 25, 2021

Küsimus "mis toimub pildil" on tehisintellekti maailmas üks lemmikasju, mida armastatakse arvutilt pärida. Eesti idufirma Fyma küsib ka sedasama, aga videopildi puhul ja on arendanud selle kõik teenuseks välja.

Restardis on külas idufirma Fyma kaasasutajad Karen K Burns ja Taavi Tammiste, kes räägivad sellest,...


Jan 17, 2021

Restardis on külas Eesti idufirma Rendin, mis tõstis hiljuti 1,2 miljonit eurot ning plaanib selle toel oma teenuse viia nüüd lisaks Eestile ka Poola turule.

Rendin vabastab üürnikud tagatise maksmisest, mis seni on olnud korterit üürides tavapärane praktika. See on kasulik nii üürnikele kui korteriomanikele:...


Jan 9, 2021

Kolm endist Cleveroni juhtivtöötajat lahkusid ettevõttest ja asutasid enda firma, mis tegeleb pakirobotite arendamise ja tootmisega. Aga mitte selliste, mis kaubanduskeskusesse käivad, vaid selliste, mida enda eramaja ette paigaldada.

Milline on Parcelsea saamislugu, kas nende lihtne toode on lihtne ja geniaalne...


Jan 2, 2021

Poolsada aktiivsemat Eesti idufirmainvestorit osales järjekordsel saate Restart aastalõpuküsitlusel, kus nad valisid välja hetkel Eesti kõige paljulubavamad ja ka kõige nigelamas seisus olevad idufirmad.

Seekordne saade on kokkuvõte küsitlusest, kus me avaldame tulemused ja anname neile oma kommentaari.

Lisaks...