Preview Mode Links will not work in preview mode

Restart. Roonemaa ja Kotka | Geenius.ee

Jul 31, 2021

Tänane Restart on veidi eriline. Tegemist on salvestusega maikuus toimunud konverentsilt “Interneti päev 2021”, kus Henrik Roonemaa juhtis paneeli, mille teemaks oli valeinfo levik internetis.

Kes valeinfot levitab, miks, kes ja kuidas peaks sellele käe ette panema ja kas ta saab seda teha?

Teema üle arutlesid...


Jul 24, 2021

Kui vaadata idufirma Upsteam hinda Funderbeamis, võib teha järelduse, et investorid on selle firma mõttes maha kandnud. Upsteam aga ei sure, vaid tuleb jälle, targema ja huvitavamana, kinnitab firma kaasasutaja.

Restardil on külas Martin Kristerson, kes räägib lahti, miks Upsteami äri pikalt käima ei läinud,...


Jul 18, 2021

Selle nädala Restardis küsime, mis toimub Eestis tööturul. Kui palju IT-ettevõtteid Eestisse veel mahub, kuidas sinna töötajaid leida, kui palju arendajad palgaks ootavad ja kuidas neid tööle saab või ei saa.

Saates on külas värbamisagentuuri TalentHub asutajad Käthe-Riin Tull ja Reet Kaurit.

Kes soovib...


Jul 10, 2021

Kui Eestis üldse on võimalik välja tuua käesoleva nädala tegijat, siis on need kahtlemata idufirma Wise asutajad, sest Wise läks börsile ja osutus vägagi väärtuslikuks kaubaks.

Restardis on külas Wise’i tegevjuht ning kaasasutaja Kristo Käärmann, kellega räägime, kuidas kasvada nullist miljarditeni...


Jul 3, 2021

Jan Andresoo ja Priit Põldoja asutatud Inbank on aastatega kasvanud suureks ja leidnud oma koha Balti riikide ning Poola turul. Nüüd on Andresoo ja Põldoja otsustanud proovida uue äriga, aga seekord üle-Euroopaliselt ning minna konkureerima maailma edukaima selle ala firmaga.

Restardis on külas Jan Andresoo ning...