Preview Mode Links will not work in preview mode

Restart. Roonemaa ja Kotka | Geenius.ee

Aug 31, 2022

Kliimamuutus põhjustab muudatusi ka pinnases ja ehitistes, nii et tulevikus hakkame nägema senisest palju enam suurte ehitiste vigastusi ja isegi kokku kukkumisi, usuvad Restardi saate tänased külalised, kes oma idufirmaga on sellise tuleviku osas juba positsiooni sisse võtnud.

Meil on külas idufirma Value Space...


Aug 24, 2022

Seoses sellega, et Ready Player Me suure investeeringu kaasas, on metaversumi teema hetkel väga üleval. Isegi mitte-IT firmadel on tekkinud küsimus, mis asi see on ja kas nad peaksid ka seal olema, et uue interneti saabumist mitte maha magada.

Tänane Restart on salvestus Taavi Kotka ja Henrik Roonemaa vahel toimunud...


Aug 18, 2022

Eesti idufirma Ready Player Me kaasas metaversumis avataride arendamiseks üle 50 miljoni euro, kusjuures üks rahastajatest on USA üks tuntumaid riskikapitalifirmasid Andreessen Horowitz.

Restardi tänane külaline on idufirma kaasasutaja Timmu Tõke ning me räägime temaga sellest, mis asi täpsemalt metaversum on,...


Aug 3, 2022

Logistikaäri on üks selliseid suuri valdkondi, mis meeleheitlikult ootab kaasajastamist, aga samas pole seal ette näidata just palju idufirmasid, mis midagi saavutanud oleks. Täna on Restardis külas üks Eesti idufirma, mis tahab logistikat muuta.

Selleks ettevõtteks on endiste logistika suurfirmade...