Preview Mode Links will not work in preview mode

Restart. Roonemaa ja Kotka | Geenius.ee

May 31, 2023

Tänases Restardis räägime müügist suurtele konservatiivsetele klientidele nagu seda on maailma suurimad pangad. Finantsidu Salv jagab oma kogemusi, kuidas sellistele klientidele läheneda ja oma toodet müüa.

Külas on Salvi kaasasutaja Taavi Tamkivi ja äsja palgatud Chief Growth Officer Lauri Haav, kes enne...


May 24, 2023

Ragnar Sass on Eesti idufirmade maailmas üks olulisi inimesi, kes pole veel Restardi saates käinud. Täna parandame selle vea ja räägime Ragnari uuest startupist, aga ka paljust muust.

Rangari idufirma Salto X tegeleb töötajatele optsioonide andmise ja nende haldamise lihtsustamisega ning avab varsti oma teenuse...


May 17, 2023

Praeguseks on välja tulnud mitu erinevat AI-otsingumootorit ja paljud kasutavad neid juba oma igapäevatöös. Räägime täna Restardis sellest, kuidas kontrollida, mida robot sinu kohta teab ja kuidas seda infot optimeerida.

Külas on Silver Keskküla, kes on püsti pannud kaks AI-juturobotite alast tööriista või...


May 10, 2023

Praegu on väga õige aeg idudesse investeerida, aga fonde on varasemast keerulisem kokku saada ning turgudel toimuv on jätnud sügava jälje ka idufirmade väärtusesse, räägivad tänase Restardi külalised.

Andrus Oks ja Stanislav Ivanov on Tera Venturesi partnerid, kellel on idufirmadesse investeerimise ja nendega...


May 3, 2023

Erinevaid teenuseid ja äppe kulude kontrolli alla saamiseks on sadade kaupa, aga Bilance'i tegijad ütlevad, et nende oma on kõige parem. Mille poolest?

Bilance on äpp, mis aitab inimestel saada ülevaate oma kulutustest toidule, transpordile ja muule igapäevasele ning erinevalt paljudest teistest teeb seda peaaegu...