Preview Mode Links will not work in preview mode

Restart. Roonemaa ja Kotka | Geenius.ee

Mar 25, 2019

Restardis on külas LHV panga infoturbejuht Tiit Hallas, kellega räägime sellest, kuidas üldse nii magusat sihtmärki nagu üks pank küberturvaliseks teha ning kuidas rünnakud on pigem suunatud panga kasutajate, mitte niivõrd panga enda vastu.

Kas küberturvalisuse alal valitsevates keerulistes tingimustes on...


Mar 18, 2019

Restardis on külas eduka idufirma Monese asutaja Norris Koppel, kes räägib sellest, millise raske tööga ta firma üldse lendu sai ning kui suureks praeguseks asi kasvanud on. Küsime Norriselt ka, mille poolest Monese teistest turul olevatest arvukatest fintechidest erineb ehk kas ja miks peaks oma konto just...


Mar 12, 2019

Restardis on sel nädalal külas Telia Eesti tehnikajuht Kalle Arula, kellega teeme vahekokkuvõtte sellest, mida inimesed Telialt ootavad: mis seis on interneti püsiühenduste kiiremaks muutumisega, kunas võib oodata uue mobiilivõrgu avamist ja muud.

Saatejuht Henrik Roonemaa uudisteportaalist


Mar 4, 2019

Restardis räägime sel nädalal teemast, millest Eestis on räägitud väga pikka aega, aga tulemustega on nagu on. Küsimus on selles, kas tehnoloogia ja interneti levik muudab siis ükskord täiesti põhimõtteliselt seda, kuidas riike valitsetakse ning milline on poliitikute ja kodanike suhe või mitte?

Miks ei ole...