Preview Mode Links will not work in preview mode

Restart. Roonemaa ja Kotka | Geenius.ee

Jun 28, 2020

Poolteist aastat tagasi andsid Taavi Kotka ja Henrik Roonemaa idufirmale Outfunnel Eesti kõige süsteemsema idufirma nimetuse.

Outfunneli asutaja Andrus Purde on nüüd uuesti stuudios ja räägib, kui süsteemselt ta oma firmat ehitanud on ning kas enne asutamist paika pandud plaanidest on tulnud ka...


Jun 21, 2020

Jälle on käes aeg tutvustada ühes saates kolme idufirmat ja küsida, kuidas neil läheb. Restardis on külas KYCer, eCMR ja Moderan.

Kaks esimest on pärit riiklikult toetatud innovatsiooniprogrammist accelerateEstonia.

KYCer tahab tuua muutuse sellesse, kuidas pangad oma klientide taustakontrolli teevad ehk aidata...


Jun 14, 2020

Tänases Restardi saates tutvustame uut Eesti investeerimisfondi, mis paneb raha nii Eesti kui muude siinse kandi riikide varajase faasi idufirmadesse.

Fondi nimi on Lemonade Stand ja selle loojateks on kaks inimest: soojakontserni Utilitas müünud ja sellega umbes 300 miljonit eurot teeninud Kristjan Rahu ning aastaid...


Jun 6, 2020

Idufirmade ülesanne on väljakujunenud olukorda muuta ja pakkuda välja hulle ideid. Kas näiteks idee ehitada su majale tasuta katus on täitsa hull või ainult natuke hull idee?

Restardis on külas idufirma Roofit.solar kaasasutaja Andri Jagomägi, kellega räägime päikeseenergia olevikust ja tulevikust.

Kui täna...