Preview Mode Links will not work in preview mode

Restart. Roonemaa ja Kotka | Geenius.ee

Mar 27, 2021

Võib-olla sa pole selle peale kunagi mõelnud, aga elektriliine tuleb käia regulaarselt üle vaatamas. Postid ja liinid väsivad, võsa kasvab alt peale ning see kõik võib viia elektrikatkestuste või isegi tulekahjudeni.

Restardi tänane külaline Henri Klemmer firmast Hepta Airborne räägib, kuidas seda tööd...


Mar 20, 2021

Tänasest Restardist võib hea õnne korral teada saada, kuidas kiiresti rikastuda. Me räägime viimase aja kuumast krüptomaailma uudisnähtusest nimega NFT ja sinna juurde sellest, mis krüptos üldse toimub.

Meie tänased külalised Kristjan Lepik ja Edgar Aronov on ise juba mõnda aega krüptoraha trendidega kaasas...


Mar 13, 2021

Eesti idufirma Scoro teatas sel nädalal, et kaasas investoritelt 13,5 miljonit eurot. Sel puhul on meil stuudios Scoro asutaja Fred Krieger ja me räägime Scoro loo lahti.

Ühtlasi tuleb juttu sellest, kuidas Fred oma teiste äride kõrvalt iseendale tööriista hakkas ehitama ning kuidas see tööriist ajapikku ise...


Mar 7, 2021

Eesti e-riigi aluseks on tugev digitaalne identiteet, mis omakorda on seotud isikukoodiga. Kuidas on see aga näiteks Põhjamaades lahendatud ja kas me mitte ei tegele kahurist kärbse sihtimisega?

Restardis on täna külas Andres Kütt ja Kalev Pihl ning juttu tuleb digitaalse identiteedi arusaamadest Eestis ja mujal...