Preview Mode Links will not work in preview mode

Restart. Roonemaa ja Kotka | Geenius.ee

Apr 26, 2021

Üks eestlaste retsepte idufirmade tegemiseks on talupojatarkuse moodi optimeerimine. Me võime astuda su firmasse, vaadata veidi ringi ja küsida siiralt, miks sa mõnda osa oma ärist nii veidral, vananenud ja kohmakal meetodil teed. Me optimeerime ära.

Selle nädala Restardis on külas idufirma Fractory, mis on...


Apr 18, 2021

Eestlastele meeldib miskipärast ajada elektrivõrkude tasakaalustamise äri, sest selleteemalisi idufirmasid on meil juba vähemalt kolm.

Täna on Restardis külas üks neist ehk Neeme Praks idufirmast Sympower, mis kaasas hiljuti investoritelt suure summa raha.

Räägime sellest, kuidas nemad seda keerulist asja...


Apr 10, 2021

Nimeta neid, kuidas tahad: influencerid, mõjuisikud, suunamudijad, arvamusliidrid või veel midagi muud, aga kindel on see, et nad on uue tegijad turundusmaailmas, kellega tuleb arvestada.

Kuidas suunamudimine käib ja kuidas ettevõtted peaksid sellistele isikutele ja koostööle nendega lähenema, sellest...


Apr 3, 2021

Eestis on viimase paari aasta jooksul olnud esinduslik valik IT-ministreid. Eelmised ei jõudnud meie saatesse, aga praegune tuli ja rääkis, mis plaanis on.

Restardis on külas mõned kuud ametis olnud IT-minister Andres Sutt ja ettevõtja Sten Tamkivi ning räägime sellest, kas Eestis on innovatsioonikett maha...