Preview Mode Links will not work in preview mode

Restart. Roonemaa ja Kotka | Geenius.ee

Sep 29, 2021

Restardis räägime täna Eestis arendatavast süvatehnoloogiast.
 
Külas on Hannes Plinte ja Andi Hektor idufirmast GScan, kes arendavad välja maailmas ainulaadseid ja uuenduslikke tollikontrollimasinaid.
 
Saatejuhid on Henrik Roonemaa ja Taavi Kotka.


Sep 22, 2021

Eesti päritolu fintech-idufirma Monese teatas sel nädalal, et avas täiesti uue ärisuuna ning asub nii pankadele kui teistele ettevõtetele kõikjal maailmas hoopis ise pangandusplatvormi pakkuma.

Mida see tähendab, kuidas see läheb kokku Monese eesmärgiga ise 100 miljonit klienti saada ja miks just selline otsus,...


Sep 15, 2021

Restardis räägime täna Ladina-Ameerikast ja sellest, kas ning kuidas võiks idufirmad ja muud Eesti tehnoloogiaettevõtted neile turgudele minna.

Meil on külas Kristi Rosenberg, kes elab juba mõnda aega Tšiilis ning juhib seal ühte kiirelt kasvavat idufirmat. 

Räägime Kristiga nii Tšiilist kui sealse kandi...


Sep 8, 2021

Restardi tänane külaline on idufirma DriveX kaasasutaja Rauno Sigur, kes ütleb, et kõigest aastaga on nad suutnud Eestis ja mujalgi tuua turule teenuse, mis on kindlustuses uueks standardiks muutunud.

Mis asi see on, mida nad teevad ja kuidas nad jõudsid ulmeliselt lahedast ning keerukast ideest palju lihtsamani,...


Sep 2, 2021

Restardil hakkab mõtteliselt uus hooaeg, sest käes on september. Sel puhul kutsusime külla Sten Tamkivi ja vaatame kolmekesi koos ette, millist rolli idufirmad Eesti majanduses täna mängivad ja kuidas see lähemate aastate jooksul muutuda võiks.

Räägime sellest, mis kasu on mitte idusektoris...