Preview Mode Links will not work in preview mode

Restart. Roonemaa ja Kotka | Geenius.ee

Apr 27, 2022

Tavaliselt Restardi saatejuhina tegutsev Taavi Kotka on täna hoopis Restardi külaline, sest tema idufirma Koos kaasas seemneringis investoritelt hulga raha ja asub nüüd kiiresti välisturge otsima.

Kaasatud neli miljonit eurot on Eesti idufirmade jaoks seemneringis suur raha, tavaliselt on investorite panus...


Apr 20, 2022

Korterite üürileandjaid kaitsev idufirma Rendin on tegutsenud umbes aasta aega ning täna räägime, millistele järeldustele nad selle aja jooksul jõudnud on.

Algne plaan oli minna Poola turule ja kasvada suureks tegijaks: kuidas selle osaga läinud on ja kas raske või lihtne on sellisel ettevõttel haarata...


Apr 13, 2022

2000ndate teisel poolel asutatud ja riideroboteid arendanud idufirma Fits.me oli Eestis üks esimesi omasuguseid ning on siiamaani paljudele nime poolest hästi tuntud. Nüüd on Fits.me tegijad tagasi uue moevaldkonna idufirmaga.

Fits.me asutajate uus idufirma kannab nime FIND.Fashion ning tegeleb visuaalse otsingu...


Apr 6, 2022

Kui eelmisel nädalal oli Restardis külas Wise'ist välja kasvanud idufirma Lightyear, siis nüüd oleme ette võtnud järgmise Wise'i võsu nimega Grünfin.

Grünfin võimaldab igaühel panustada tulevikule ning maailma rohelisemaks muutmisele omaenda raha läbi. Kui investeerida järjepidavalt kasvõi väikeseid...