Preview Mode Links will not work in preview mode

Restart. Roonemaa ja Kotka | Geenius.ee

Jun 29, 2022

Selge see, et rohemajandus on moes ja ideid ning ettevõtmisi jagub Eestis selles valdkonnas pilliroost tuumajaamadeni. Restardis on täna külas firma, mis proovib idufirmalikku hokikeppi välja võluda pakendite taaskasutamisest.

Ringo Eco arendab korduspakendite platvormi ehk mõneti sarnast süsteemi nagu praegu...


Jun 23, 2022

Eestlased on kõvad kinnisvarahalduse, hooneautomaatika, elektrivõrkude tasakaalustamise ja muude selliste suurte valdkondade idufirmade tegijad.

Restardis on täna külas järgmine selline, millel nimeks R8 Technologies. Räägime sellest, kuidas nad ainult tarkvara kasutades hoonete kütet, jahutust ja muid kulusid...


Jun 15, 2022

2015. aastal asutasid kaks endist Hansapanga IT-osakonna ja Skype'i töötajat küberturvafirma SpectX, mille eelmisel aastal ostis ära suur börsifirma Dynatrace.

Eestlaste unikaalne tehnoloogia elab nüüd palju suurema ettevõtte sees ning Dynatrace peab Eestis harukontorit.

Restardis tänased külalised on SpectX...


Jun 8, 2022

Pakikappide tootjana tuntuks saanud Cleveron jagas oma äri pooleks ning uuem pool ehk Cleveron Mobility on minemas börsile.

Tänases Restardis räägime sellest, mida Cleveron Mobility täpselt ikkagi teha üritab ning mis paneb neid arvama, et nad saavad vaid paari aastaga ära teha midagi, mida Apple, Google, Uber,...


Jun 1, 2022

Kui hiljuti oli meil stuudios Eesti kindlustusidu Rendin, siis täna on käes järgmise kord: selle nädala teema on Cachet.

Algselt nn sõidujagamisteenuste juhtide paindlikuks kindlustamiseks mõeldud teenus on kõvasti edasi arenenud ning hiljuti kaasasid nad investoritelt 5,5 miljonit eurot.

Mida Cachet tänaseks...