Preview Mode Links will not work in preview mode

Restart. Roonemaa ja Kotka | Geenius.ee

Nov 30, 2022

Uus Eesti idufirma Blurbay tuleb vastu kõigile sisuloojatele, kes on soovinud oma toodangu eest publikult raha küsida, sest selle jaoks pole nende arvates seni head teenust olnud.

Blurbay keskkonda saab üles laadida nii pilte kui videosisu, Blurbay paneb selle ette maksumüüri ning tekitab...


Nov 23, 2022

Restardis on täna külas idufirma Yummy, mis on kaasanud investoritelt pre-seed faasis mitu miljonit eurot ning lisaks toidupakkide saatmisele plaanib nüüd ehitada tehisintellektil põhinevat niiöelda toidu operatsioonisüsteemi.

Mis imeasi see on, kuidas on see seotud Clean Kitcheniga ning kuidas nad plaanivad...


Nov 16, 2022

Seda, et Eesti idufirmadest pakub internetipankadele platvormi Tuum, teavad ilmselt kõik meie saate kuulajad, aga täna on Restardis külas veel üks kodumaine finantsplatvormi pakkuja.

Räägime firmaga Fintech Market, mis pole küll väga suur, aga nad teevad oma väikese tiimiga finantsteenuste SaaS-platvormi,...


Nov 9, 2022

Mis tunne sul sõdurina on siis, kui su juhitud üksus satub varitsuse ohvriks, üks su kaaslane sureb ning sa saad pärast teada, et tegelikult oli teistel üksustel info selle varitsuse kohta olemas, aga see ei jõudnud sinuni?

Restardis on täna külas idufirma SensusQ, mis tegeleb just selliste olukordade ära...


Nov 2, 2022

Idufirma nimega Promoty on oma valdkonnas Eestis üsna hästi tuntud, aga meil tegeleb suunamudijatega veel teinegi firma, mille oleme täna Restardi stuudiosse kutsunud.

Selleks idufirmaks on Modash, mis on juba kaasanud raha nimekatelt investoritelt, saab uhkustada korraliku käibe ja kiire laienemisega.

Mis firma on...