Preview Mode Links will not work in preview mode

Restart. Roonemaa ja Kotka | Geenius.ee

Jan 25, 2023

Eesti krüptofirma Change jaoks on viimased kuud olnud rasked: ülemaailmne krüptotalv sundis neid töötajaid koondama, tulud kahanesid ning kõige lõpuks rääkis üks rahulolematu investor meediale, et firma on tema arvates valesti juhitud.

Restardis on täna külas Change'i kaasasutaja ning juht Kristjan Kangro,...


Jan 18, 2023

Idufirmadesse saab investeerida üksi ja sõpradega, läbi fondide ja ühisrahastuse ning paljudel muudel viisidel, kuid meie tänase saate külaline on otsustanud pakkuda veidi erinevat võimalust.

Tutvustame investorite võrgustikku FFF.vc, mis küll ametlikult tähendab "Fund Fellow Founders", kuid idufirmade...


Jan 11, 2023

Uue aasta alguse puhul ei ole meil saates külalist, vaid vaatame enda sisse ja küsime, kuidas meil läheb ja mis meie plaanid on.

Taavi räägib oma vahepeal aastaseks saanud idufirma Koos väljakutsetest ning Henrik sellest, kuidas ta proovib aru saada, kes ja miks Restarti kuulates endale väärtust...


Jan 4, 2023

Restardi uue aasta esimese saate külaline on idufirma Yera, mis on kaasanud nimekatelt investoritelt raha ja plaanib teha rutiinset tööd mängustamise huvitavamaks.

Yera abil saavad töötajad teenida punkte tööülesannete täitmise eest ning need vahetada omale meelepäraste hüvede vastu.

Firma investorite hulka...