Preview Mode Links will not work in preview mode

Restart. Roonemaa ja Kotka | Geenius.ee

Mar 29, 2023

Kuidas minna suurtele ja isegi väga suurtele turgudele nii, et sul ei ole väga suurt organisatsiooni, suuri investeeringuid ega praktiliselt üldse kohapealset esindust? Restardi tänasel külalisel on sellega huvitavaid kogemusi.

Me räägime tänases saates lastele mõeldud õppimise äppidest, mille tegija ALPA...


Mar 22, 2023

Kuu aega tagasi teatas Kõu Mobility Group ehk Tuule, Äikese ja Comodule'i emafirma, et nad liidavad endaga Eesti elektrirataste tootja Ampleri. Tänases Restardis räägime, kuidas ja miks see toimus ning millised on Kõu plaanid edasiseks laienemiseks

Külas on firma kaasasutaja ja tegevjuht Kristjan...


Mar 15, 2023

Eestis on terve rida idufirmasid, mis proovivad süsiniku ja bitid kuidagi niimoodi kokku panna, et sellest tuleks välja suur ja skaleeritav äri. Sama mõte on meie tänasel külalisel.

Restardi selle nädala saate külaline on idufirma KWOTA, mis ehitab süsinikukrediidi turuplatsi Eestis ja veel mitmes muus riigis....


Mar 8, 2023

Kui tavaliselt on meil Restardis külas mõni idufirma ja tutvustab oma suur plaane, siis tänane saade on eriline: me võtame vaatluse alla ühe ametikoha, millest paljud on ehk kuulnud, aga samas ei tea päris täpselt, mis see ikkagi on ja kuidas seda tuleks täita.

Meil on täna külas Klausi GrowthOps Manager...


Mar 1, 2023

Tänases Restardis räägime idufirmast Minudoc, mis on spetsialiseerunud inimeste vaimse tervise muredele, müüb oma teenust läbi tööandjate ning liigub Siffi brändi all välisturgudele.

Külas on firma kaasasutaja ja tegevjuht Tarmo Pihl.

Saatejuhid on Henrik Roonemaa ja Taavi Kotka.

Tunnusmuusika Paul Oja.