Preview Mode Links will not work in preview mode

Restart. Roonemaa ja Kotka | Geenius.ee

Sep 28, 2022

NFT-de maailmas käis laine üles ja nüüd on see laine täitsa selgelt taandunud, tõmmates endaga kaasa enamuse sellest, mis selle laine harjal varem surfas.

Me küsime tänases Restardi saates, kas igavlevad ahvid ja muu säärane vahepeal kuulsaks saanud ja miljonite eest müüdud digitaalne kunst oli suur mull,...


Sep 21, 2022

Restardis on täna külas uue idufirma Smallsfashion kaasasutaja Kirsi Altjõe, kes on koos Rate.ee asutaja Andrei Korobeinikuga asutanud uue idufirma, mis tegeleb kallite brändide kasutatud lasteriiete müügiga.

Smallsfashioni idee on teha turuplats inimestele, kes tahavad osta ja müüa kasutatud luksuslasteriideid,...


Sep 14, 2022

Me hakkasime seda saadet tegema Jobbaticali äsjasest raha kaasamise uudisest, aga välja tuli hoopis midagi muud ja põnevamat.

Räägime tänases saates sellest, kuidas ikkagi ära tunda need hetked, kui su ettevõttel ei lähe nii nagu peaks minema, kui kasv ei ole piisavalt kiire ja kui turg tegelikult ei taha su...


Sep 7, 2022

Üks Eesti idufirmade probleeme on see, et nad on liiga jonnakad ja tegutsevad ikka edasi ka siis, kui kõrvaltvaatajatele tundub, et ammu oleks pidanud kinni panema ja selle tiimiga mingit muud ideed proovima.

Täna on Restardis külas Barking, mis on tegusenud juba pikki aastaid ning kõrvalt vaadates tundub tõesti,...