Preview Mode Links will not work in preview mode

Restart. Roonemaa ja Kotka | Geenius.ee

Mar 30, 2022

Hiljuti börsile läinud Wise'ist on viimasel ajal välja kasvanud mitmeid idufirmasid. Grünfin on Eestis ilmselt paremini tuntud, aga tänane Restardi külaline on samuti investeerimisega tegelev Lightyear.

Lightyeari idee on teha investeerimisega sama, mida Wise tegi rahvusvaheliste rahaülekannertega: juhtida...


Mar 23, 2022

Viljakasvatajatele teenuseid pakkuvast Eesti idufirmast eAgronom on välja kasvanud süsinikukvootidega tegelev järjekordne idufirma Solid World.

Kuidas Solid World plaanib ühendada kokku põllumehed, plokiahela, DAO ning eAgronomi, räägib Restardis eAgronomi ja Solid Worldi kaasasutaja Stenver Jerkku.

Saatejuhid on...


Mar 16, 2022

Üks huvitavamaid ja ilmselt ambitsioonikamaid praeguseid Eesti idufirmasid on Pactum, mille eesmärk on panna arvutid inimeste asemel äriläbirääkimisi pidama.

Restardis on täna külas Pactumi kaasasutaja, Eesti e-residentsuse programmi endine juht Kaspar Korjus ja ta räägib, kui kaugele nad praeguseks jõudnud...


Mar 9, 2022

Kui tavaliselt me räägime Restardis sellest, kuidas ehitatakse uusi firmasid, siis täna teeme suure sammu edasi ja räägime mitte enam firma, vaid uue riigi ehitamisest idufirmalikul moel.

Selleks uueks riigiks (või vähemalt linnaks) on Hondurases asuv Próspera, mida rahastavad väga tuntud riskikapitalistid nii...


Mar 1, 2022

Restardis on täna külas firma, keda me oleks pidanud ammu saatesse kutsuma, sest esiteks teevad nad maailmas suuri tegusid ja teiseks on nende lugu olnud idufirmade maailmas üsna ebatüüpiline.

Jutt käib Ridangost, mis on oma eluea jooksul vahetanud omanikke ja teinud isegi exiti, samas justkui kasvab edasi natuke...